به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرنگار،سیداحمد موسوی، مدیرعامل خانه مطبوعات لرستان در گفتوگو با ایکنا، از رونمایی سردیس خبرنگار شهید محمود صارمی همزمان با روز خبرنگار خبر داد و گفت: امسال برنامههای روز خبرنگار متنوعتر از سالهای گذشته و بهصورت هفته خبرنگار در لرستان برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه دیدار با خانواده شهید صارمی و برنامههای فرهنگی برای هفته خبرنگار در این استان تدارک دیده شده، به اقدامات خانه مطبوعات در لرستان نیز اشاره کرد و افزود: خانه مطبوعات لرستان بهدلیل همدلی اعضا و ارائه خدمات به خبرنگاران این استان جزو پنج خانه برتر کشور است.
موسوی با اشاره به ارائه خدمات به خبرنگاران استان لرستان، اضافه کرد: پیگیری ساخت مسکن برای خبرنگاران، واگذاری تلفن همراه و ارائه خدمات حمایتی از جمله اقدامات چندماهه اخیر خانه مطبوعات در لرستان بوده و قطعاً این خدمات ادامه خواهد داشت.
شهید صارمی تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در مدرسه شهید باهنر بروجرد سپری کرد و دوران متوسطه را در دبیرستان حضرت رسول(ص) در رشته علوم انسانی با موفقیت در سال ۶۵ -۶۶پشت سر نهاد.
وی همراه با تحصیل بهدلیل علاقه شدید به ورزش کاراته در این رشته فعالیت خود را آغاز کرد و در فاصله کوتاهی با گذراندن دورههای مختلف این رشته موفق به کسب کمربند مشکی و کارت مربیگری در این حرفه شد.
شهید صارمی در سال ۶۷در کنکور سراسری رشته علوم انسانی دانشگاه تهران پذیرفته شد و تحصیلات دانشگاهی خود را در سختترین شرایط زندگی با کارکردن جهت امرار معاش و تأمین هزینههای تحصیل طی کرد. وی در دوران تحصیلات در دانشگاه بنا به وظیفه و احساس مسئولیت از طریق بسیج دانشجویی دانشگاه تهران به جبهههای کردستان، حلبچه و جنوب خرمشهر اعزام شد و ۱۴ماه در این جبههها در کنار سایر رزمندگان اسلام به دفاع از کیان و تمامیت ارضی کشور پرداخت.
شهیدصارمی در سال ۷۱با داشتن دانشنامه کارشناسی به استخدام سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی درآمد و بهعنوان کارشناس متون خبری فعالیت خود را آغاز کرد. شهید صارمی با پشتکار فراوان در حین اشتغال در خبرگزاری تحصیلات خود را در دوره کارشناسی ارشد ادامه داد و در سال ۷۴ موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه شهید بهشتی در رشته جغرافیای انسانی با گرایش روستایی شد.
وی در ۲۶دیماه سال ۷۵بهعنوان مسئول نمایندگی خبرگزاری جمهوری اسلامی راهی افغانستان شد، زمانیکه این کشور درگیر جنگهای داخلی بود و به خوبی میدانست در این سرزمین آشوبزده خطر به اسارت درآمدن و حتی شهادت وجود دارد اما بر حسب وظیفه، رسالت و تکلیف این راه را انتخاب کرد.
وی با تنها سلاحش که ایمان و قلمش بود در آن وضعیت بحرانی کشور مصیبتزده افغانستان توانست مظلومیت مردم ستمدیده، زجرکشیده و بیدفاع و بیگناه مردم مزارشریف و جنایت گروه ضدبشری، متحجر و خائن طالبان را بهطور صریح و سالم به گوش جهانیان برساند.
شهید صارمی حدود ۲۰روز قبل از سقوط مزار شریف و به اسارت درآمدن و شهادت در افغانستان دچار بیماری آپاندیس میشود که با مشکلات فراوان و تلاش و پیگیری دوستانش شبانه به دکتر رفته و سپس ایشان را با توجه به وضعیتی که داشت در محیطی کاملاً غیربهداشتی با فقدان امکانات بدون وجود نور کافی و برق تحت عمل جراحی قرار میدهند.
بعد از گذشت دو روز از این جراحی به ایران اعزام میشود و با وجود اینکه ایشان دوران نقاهت خود را در تهران طی میکرد پس از به اوج رسیدن جنگ افغانستان بر حسب تکلیف از طریق ایرنا و با توجه به احساس مسئولیت شرعی و حرفهای کار خبرنگاری و رسالتی که بر دوش داشت مجدداً ۱۴ مردادماه ۷۷به کشور افغانستان و محل کارش مزار شریف اعزام میشود و سه روز بعد یعنی ۱۷مردادماه خبر سقوط مزار شریف و به خاک و خون کشیدن، قتل عام زنان، مردان و کودکان بیگناه را به ایران و سراسر جهان مخابره کرد.